Bong i plural

Bong är ordet.

Plural för bong är bongar, bongarna, bongars och bongarnas.

Vad är plural för bong?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bong. Plural av bong är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bong.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bong. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bong har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bong?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bong så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bong

Du kan också söka efter bong direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bong

Mer information om ordet bong:

Ordet bong består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på bong?

Följande ord rimmar med bong: gong, dong, fjong, kokong, strong, sarong, jetong, talong, salong, batong, qigong, birong, betong, kupong, linong.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 2 ord som på något sätt liknar ordet bong: bongande och böngrodd.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord