Pin i plural

Pin är ordet.

Plural för pin är pins.

Vad är plural för pin?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet pin. Plural av pin är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet pin.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet pin. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet pin har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder pin?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av pin så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/pin

Du kan också söka efter pin direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=pin

Mer information om ordet pin:

Ordet pin består allt som allt av 3 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 3 bokstäverna är 2, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på pin?

Följande ord rimmar med pin: in, din, Din, fin, gin, hin, lin, min, Min, sin, vin, ajin, amin, ayin, Elin.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 123 ord som på något sätt liknar ordet pin Här kommer de tio första: abborrpinne, alpin, alpinist, apinja, äsping, ätpinne, blodchampinjon, bomullspinne, bomullsspinneri och camping.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord