Månadsavgift i plural

Månadsavgift är ordet.

Plural för månadsavgift är månadsavgifter, månadsavgifterna, månadsavgifters och månadsavgifternas.

Vad är plural för månadsavgift?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet månadsavgift. Plural av månadsavgift är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet månadsavgift.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet månadsavgift. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet månadsavgift har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder månadsavgift?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av månadsavgift så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/månadsavgift

Du kan också söka efter månadsavgift direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=månadsavgift

Mer information om ordet månadsavgift:

Ordet månadsavgift består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på månadsavgift?

Följande ord rimmar med månadsavgift: gift, lift, skift, drift, stift, grift, ogift, avgift, nygift, ingift, afgift, skrift, utgift, hemgift, uppgift.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord