Kopplingsschema i plural

Kopplingsschema är ordet.

Plural för kopplingsschema är kopplingsscheman, kopplingsschemana, kopplingsschemans och kopplingsschemanas.

Vad är plural för kopplingsschema?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet kopplingsschema. Plural av kopplingsschema är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet kopplingsschema.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet kopplingsschema. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet kopplingsschema har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder kopplingsschema?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av kopplingsschema så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/kopplingsschema

Du kan också söka efter kopplingsschema direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=kopplingsschema

Mer information om ordet kopplingsschema:

Ordet kopplingsschema består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på kopplingsschema?

Följande ord rimmar med kopplingsschema: Alma, amma, Emma, emma, Fama, gama, imma, Irma, jama, koma, lama, Lima, luma, mima, nama.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord