Emma i plural

Emma är ordet.

Plural för emma är emmor, emmorna, emmors och emmornas.

Vad är plural för emma?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet emma. Plural av emma är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet emma.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet emma. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet emma har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder emma?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av emma så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/emma

Du kan också söka efter emma direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=emma

Mer information om ordet emma:

Ordet emma består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 2, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på emma?

Följande ord rimmar med emma: Alma, amma, Emma, Fama, gama, imma, Irma, jama, koma, lama, Lima, luma, mima, nama, omma.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 30 ord som på något sätt liknar ordet emma Här kommer de tio första: blemma, dilemma, emmastol, femma, femmänning, femmastad, hemmablind, hemmaförlust, hemmafru och hemmagjord.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord