Isomorfi i plural

Isomorfi är ordet.

Plural för isomorfi är isomorfier, isomorfierna, isomorfiers och isomorfiernas.

Vad är plural för isomorfi?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet isomorfi. Plural av isomorfi är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet isomorfi.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet isomorfi. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet isomorfi har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder isomorfi?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av isomorfi så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/isomorfi

Du kan också söka efter isomorfi direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=isomorfi

Mer information om ordet isomorfi:

Ordet isomorfi består allt som allt av 8 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 8 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på isomorfi?

Följande ord rimmar med isomorfi: fi, fiffi, atrofi, agrafi, teosofi, syntrofi, geografi, orografi, filosofi, biografi, typografi, ideografi, automorfi, kemigrafi, monografi.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet isomorfi: isomorfism.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord