Arbetsgivaravgift i plural

Arbetsgivaravgift är ordet.

Plural för arbetsgivaravgift är arbetsgivaravgifter, arbetsgivaravgifterna, arbetsgivaravgifters och arbetsgivaravgifternas.

Vad är plural för arbetsgivaravgift?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet arbetsgivaravgift. Plural av arbetsgivaravgift är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet arbetsgivaravgift.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet arbetsgivaravgift. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet arbetsgivaravgift har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder arbetsgivaravgift?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av arbetsgivaravgift så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/arbetsgivaravgift

Du kan också söka efter arbetsgivaravgift direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=arbetsgivaravgift

Mer information om ordet arbetsgivaravgift:

Ordet arbetsgivaravgift består allt som allt av 17 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 17 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på arbetsgivaravgift?

Följande ord rimmar med arbetsgivaravgift: gift, lift, skift, drift, stift, grift, ogift, avgift, nygift, ingift, afgift, skrift, utgift, hemgift, uppgift.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord