Rall i plural

Rall är ordet.

Plural för rall är rallar, rallarna, rallars och rallarnas.

Vad är plural för rall?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet rall. Plural av rall är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet rall.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet rall. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet rall har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder rall?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av rall så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/rall

Du kan också söka efter rall direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=rall

Mer information om ordet rall:

Ordet rall består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på rall?

Följande ord rimmar med rall: all, ball, call, fall, gall, hall, Hall, kall, mall, pall, tall, vall, ifall, knall, skall.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 35 ord som på något sätt liknar ordet rall Här kommer de tio första: antiparallell, börsrally, bralla, brallis, fralla, gräll, handtralla, korall, korallkaktus och korallrev.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord