Nybörjarkurs i plural

Nybörjarkurs är ordet.

Plural för nybörjarkurs är nybörjarkurser, nybörjarkurserna, nybörjarkursers och nybörjarkursernas.

Vad är plural för nybörjarkurs?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet nybörjarkurs. Plural av nybörjarkurs är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet nybörjarkurs.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet nybörjarkurs. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet nybörjarkurs har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder nybörjarkurs?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av nybörjarkurs så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/nybörjarkurs

Du kan också söka efter nybörjarkurs direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=nybörjarkurs

Mer information om ordet nybörjarkurs:

Ordet nybörjarkurs består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på nybörjarkurs?

Följande ord rimmar med nybörjarkurs: turs, kurs, resurs, exkurs, moturs, medurs, diskurs, remburs, konkurs, brevkurs, årskurs, danskurs, dagskurs, aktiekurs, valutakurs.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord