Meddelandeförbud i plural

Meddelandeförbud är ordet.

Plural för meddelandeförbud är meddelandeförbud, meddelandeförbuden, meddelandeförbuds och meddelandeförbudens.

Vad är plural för meddelandeförbud?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet meddelandeförbud. Plural av meddelandeförbud är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet meddelandeförbud.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet meddelandeförbud. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet meddelandeförbud har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder meddelandeförbud?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av meddelandeförbud så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/meddelandeförbud

Du kan också söka efter meddelandeförbud direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=meddelandeförbud

Mer information om ordet meddelandeförbud:

Ordet meddelandeförbud består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på meddelandeförbud?

Följande ord rimmar med meddelandeförbud: bud, gud, Gud, hud, Jud, oud, baud, brud, ljud, anbud, avgud, Freud, huvud, ilbud, nikud.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord