Kravellbyggd i plural

Kravellbyggd är ordet.

Plural för kravellbyggd är kravellbyggda.

Vad är plural för kravellbyggd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet kravellbyggd. Plural av kravellbyggd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet kravellbyggd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet kravellbyggd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet kravellbyggd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder kravellbyggd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av kravellbyggd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/kravellbyggd

Du kan också söka efter kravellbyggd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=kravellbyggd

Mer information om ordet kravellbyggd:

Ordet kravellbyggd består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på kravellbyggd?

Följande ord rimmar med kravellbyggd: byggd, bryggd, bebyggd, utbyggd, nybyggd, uppbyggd, obebyggd, nybryggd, underbyggd, norskbyggd, klinkbyggd, förebyggd, finskbyggd, danskbyggd, svenskbyggd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord