Kräm i plural

Kräm är ordet.

Plural för kräm är krämer, krämerna, krämers och krämernas.

Vad är plural för kräm?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet kräm. Plural av kräm är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet kräm.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet kräm. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet kräm har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder kräm?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av kräm så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/kräm

Du kan också söka efter kräm direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=kräm

Mer information om ordet kräm:

Ordet kräm består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på kräm?

Följande ord rimmar med kräm: bräm, kläm, stäm, bekväm, beqväm, angenäm, förnäm, hudkräm, obekväm, samkväm, skokräm, solkräm, brunkräm, oangenäm, slutkläm.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 63 ord som på något sätt liknar ordet kräm Här kommer de tio första: älgkramare, anskrämlig, anskrämlighet, apelsinkräm, äpplekräm, aprikoskräm, arabkramare, björnbärskräm, blåbärskräm och brunkräm.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord