Ishockeypuck i plural

Ishockeypuck är ordet.

Plural för ishockeypuck är ishockeypuckar, ishockeypuckarna, ishockeypuckars och ishockeypuckarnas.

Vad är plural för ishockeypuck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ishockeypuck. Plural av ishockeypuck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ishockeypuck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ishockeypuck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ishockeypuck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder ishockeypuck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ishockeypuck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ishockeypuck

Du kan också söka efter ishockeypuck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ishockeypuck

Mer information om ordet ishockeypuck:

Ordet ishockeypuck består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på ishockeypuck?

Följande ord rimmar med ishockeypuck: suck, juck, puck, muck, truck, stuck, pjuck, eunuck, nubuck, kalmuck, tuppjuck, köttpuck, spermatruck, gaffeltruck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord