Brödfruktträd i plural

Brödfruktträd är ordet.

Plural för brödfruktträd är brödfruktträd, brödfruktträden, brödfruktträds och brödfruktträdens.

Vad är plural för brödfruktträd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet brödfruktträd. Plural av brödfruktträd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet brödfruktträd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet brödfruktträd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet brödfruktträd har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder brödfruktträd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av brödfruktträd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/brödfruktträd

Du kan också söka efter brödfruktträd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=brödfruktträd

Mer information om ordet brödfruktträd:

Ordet brödfruktträd består allt som allt av 13 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 13 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på brödfruktträd?

Följande ord rimmar med brödfruktträd: räd, säd, pläd, späd, städ, träd, slösäd, vinträd, vårsäd, barrträd, brödsäd, höstsäd, lövträd, olivträd, regnträd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord