Brevlådeklubb i plural

Brevlådeklubb är ordet.

Plural för brevlådeklubb är brevlådeklubbar, brevlådeklubbarna, brevlådeklubbars och brevlådeklubbarnas.

Vad är plural för brevlådeklubb?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet brevlådeklubb. Plural av brevlådeklubb är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet brevlådeklubb.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet brevlådeklubb. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet brevlådeklubb har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder brevlådeklubb?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av brevlådeklubb så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/brevlådeklubb

Du kan också söka efter brevlådeklubb direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=brevlådeklubb

Mer information om ordet brevlådeklubb:

Ordet brevlådeklubb består allt som allt av 13 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 13 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på brevlådeklubb?

Följande ord rimmar med brevlådeklubb: dubb, nubb, kubb, rubb, skubb, stubb, krubb, klubb, skrubb, ölkubb, huggkubb, gayklubb, bokklubb, golfklubb, roddklubb.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord