Bakgrundsbild i plural

Bakgrundsbild är ordet.

Plural för bakgrundsbild är bakgrundsbilder, bakgrundsbilderna, bakgrundsbilders och bakgrundsbildernas.

Vad är plural för bakgrundsbild?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bakgrundsbild. Plural av bakgrundsbild är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bakgrundsbild.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bakgrundsbild. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bakgrundsbild har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bakgrundsbild?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bakgrundsbild så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bakgrundsbild

Du kan också söka efter bakgrundsbild direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bakgrundsbild

Mer information om ordet bakgrundsbild:

Ordet bakgrundsbild består allt som allt av 13 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 13 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på bakgrundsbild?

Följande ord rimmar med bakgrundsbild: ild, mild, bild, vild, skild, avbild, urbild, astrild, irrbild, nidbild, Gunhild, givmild, enskild, diabild, Alfhild.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord