Ingångsdörr i plural

Ingångsdörr är ordet.

Plural för ingångsdörr är ingångsdörrar, ingångsdörrarna, ingångsdörrars och ingångsdörrarnas.

Vad är plural för ingångsdörr?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ingångsdörr. Plural av ingångsdörr är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ingångsdörr.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ingångsdörr. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ingångsdörr har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder ingångsdörr?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ingångsdörr så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ingångsdörr

Du kan också söka efter ingångsdörr direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ingångsdörr

Mer information om ordet ingångsdörr:

Ordet ingångsdörr består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på ingångsdörr?

Följande ord rimmar med ingångsdörr: dörr, förr, bakdörr, husdörr, bildörr, trädörr, kattdörr, glasdörr, sidodörr, kyrkdörr, ståldörr, skåpdörr, lönndörr, köksdörr, ytterdörr.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord