Fyramånaders i plural

Fyramånaders är ordet.

Plural för fyramånaders är fyramånaders.

Vad är plural för fyramånaders?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet fyramånaders. Plural av fyramånaders är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet fyramånaders.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet fyramånaders. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet fyramånaders har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder fyramånaders?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av fyramånaders så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/fyramånaders

Du kan också söka efter fyramånaders direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=fyramånaders

Mer information om ordet fyramånaders:

Ordet fyramånaders består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på fyramånaders?

Följande ord rimmar med fyramånaders: vers, ters, pers, kers, avers, advers, Anders, revers, invers, loafers, tumvers, travers, poppers, pervers, kommers.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord