Dividend i plural

Dividend är ordet.

Plural för dividend är dividender, dividenderna, dividenders och dividendernas.

Vad är plural för dividend?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet dividend. Plural av dividend är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet dividend.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet dividend. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet dividend har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder dividend?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av dividend så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/dividend

Du kan också söka efter dividend direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=dividend

Mer information om ordet dividend:

Ordet dividend består allt som allt av 8 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 8 bokstäverna är 5, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på dividend?

Följande ord rimmar med dividend: trend, tuend, addend, jugend, legend, sehend, tauend, mögend, minuend, weekend, rinnend, machend, testend, fliegend, befehlend.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet dividend: tilläggsdividend.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord