Bagagevagn i plural

Bagagevagn är ordet.

Plural för bagagevagn är bagagevagnar, bagagevagnarna, bagagevagnars och bagagevagnarnas.

Vad är plural för bagagevagn?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bagagevagn. Plural av bagagevagn är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bagagevagn.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bagagevagn. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bagagevagn har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bagagevagn?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bagagevagn så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bagagevagn

Du kan också söka efter bagagevagn direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bagagevagn

Mer information om ordet bagagevagn:

Ordet bagagevagn består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på bagagevagn?

Följande ord rimmar med bagagevagn: agn, gagn, vagn, oxvagn, husvagn, sovvagn, kylvagn, laddvagn, liggvagn, tågvagn, postvagn, löpvagn, malmvagn, sittvagn, kundvagn.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord